PICK-UP ZA POSAO I SLOBODNO VRIJEME

NAVARA

SREBRNA SIVA CRNA ŽUTA SAVANNAH BRONČANA PLAVA CRVENA BIJELA
*Slika vozila je simbolična.
Već od

63.700 KM

SNAŽAN I & ELEGANTAN

SLJEDEĆA GENERACIJA PICK-UPA S POGONOM NA ČETIRI KOTAČA

Dostupan u izvedbi s produženom kabinom ili dvostrukom kabinom novi pick-up Navara s pogonom na četiri točka ima sve: snažan i učinkovit motor, izdržljivu šasiju te udobnost i inovativne tehnologije Nissanovih crossovera. Pametan automobil za slobodno vrijeme ili svestrano radno pomagalo, Navara je sve što želite da bude, a uz to nudi najniže troškove održavanja u klasi. Zapravo, toliko smo sigurni u robusnost i kvalitetu nove Navare da serijski nudimo 5 godina jamstva.

Čarobno otkriće
Čarobno otkriće
Nissan Navara: Pouzdanost i izdržljivost na novi način
Nissan Navara: Pouzdanost i izdržljivost na novi način
Dobitnik nagrada: Potpuno novi Nissan Navara osvojio je međunarodnu nagradu za najbolji pick-up
Dobitnik nagrada: Potpuno novi Nissan Navara osvojio je međunarodnu nagradu za najbolji pick-up

NASTAVLJAMO JEDNAKO SNAŽNO

Više od 80 godina stvaranja

Izdržljiv, okretan i elegantan, novi Nissan Navara s pogonom na četiri točka posljednji je u dugom nizu Nissanovih pick-upova: prvi smo proizveli 1935. U tom razdoblju prvi smo napravili pick-up s produženom kabinom 1977. godine, inovativni sustav pričvršćivanja tereta C-kanalima 2005. godine, a sada smo prvi uveli multilink zadnji ovjes sa spiralnim oprugama na pick-upu nosivosti jedne tone. Naše ponosno nasljeđe nastavlja dalje i spaja 14 milijuna vlasnika kamioneta koji utiru putove u 180 zemalja diljem svijeta. Gdje je pustolovina, tu je i Nissan.

stvaranje photo

SNAŽAN NA CESTI. NJEŽAN PREMA VAŠEM NOVČANIKU

Snažan i štedljiv motor

Robusni dizelski motor obujma 2,3 l novog Nissana Navara koji razvija 160, odnosno 190 KS, dokazan na više milijuna kilometara, isporučuje snažne performanse i štedljivost kakvu tražite od pick-upa. Najniža potrošnja goriva i emisije CO₂ u klasi, već od 6,3 l/100 km i 167 g/km

motor photo
VIŠE OD POGONA NA ČETIRI KOTAČA

Bez obzira na to radi li se o seoskim krajolicima ili džungli na asfaltu, Nissan Navara uvijek je u svom elementu. Postoje tri načina rada pogonskog sistema – 4WD High za laganu terensku vožnju, 4WD Low za vožnju zahtjevnim terenima, primjerice pijesku, snijegu ili velikom blatu, ili 2WD za vožnju asfaltom. S opremom kao što su pomoć pri kretanju na uzbrdici i sustav za nadzor brzine na nizbrdici, ovaj je pick-up spreman na sve.

ČVRSTI TEMELJI UZ UDOBNOST LIMUZINE

Nissan Navara s pogonom na četiri točka ima ljestvastu šasiju zatvorenog profila, za razliku šasije  poluotvorenih profila, kakva se nalazi na nekim drugim pick-upovima. Tu je i multilink stražnji ovjes. On omogućuje udobniju vožnju i veću upravljivost, a usto i povećava nosivost.

OSIGURAJTE SVOJ TERET

ZA NAJZAHTJEVNIJE POSLOVE

Najveći kapacitet vuče u klasi: 3,5 tona

Uz jednu tonu nosivosti i najvećim kapacitetom vuče u klasi od 3,5 tona, Navara s pogonom na četiri točka  ima sve što vam je potrebno da obavite što trebate. Pametni sistem pričvršćivanja tereta C-kanalima omogućuje vam osigurati teret bilo kojeg oblika i veličine na tri strane sanduka pick-upa.

poslovi photo

NISSAN 5 GODINA GARANCIJE PROIZVOĐAČA

Nissan sada serijski nudi 5 godina garancije diljem Europe*.

Mnogo je više od obične garancije jer nudi:

•5 godina ili 160.000 km: garancija na cijelo vozilo

•5 godina: garancija na boju i lak

•5 godina: garancija na Nissanove originalne dijelove i dodatnu opremu**

•5 godina: pomoći na cesti

•12 godina: garancija protiv korozije za model Nissan Navara

•garancija je potpuno prenosiva

A uz servisne intervale od 24 mjeseca ili 30.000 km za dizelske motore nećete imati samo pet godina bezbrižne vožnje već i niske troškove održavanja.

*Garancija proizvođača na 5 godina/160.000 km (ovisno koji se uvjet prije ispuni)

** Vrijedi ukoliko su urađeni na novo vozilo prilikom isporuke. Neograničen broj kilometara za boju i jamstvo protiv korozije. Za više informacija pogledajte Nissanov priručnik o jamstvu.