NISSAN NAVARA

ISTRAŽITE GALERIJU DIZAJNA

galerija slider
 
galerija slider
 
galerija slider
 
galerija slider
 
galerija slider
 

PROVOKATIVNI PICK-UP S POGONOM NA ČETIRI TOČKA

IZDRŽLJIV, SPORTSKI IZGLED

Odvažan vanjski dizajn, elegantni aerodinamični oblici i prepoznatljivo LED osvjetljenje karakteristični za Nissan Navara s pogonom na četiri točka podsjećaju na mišićavog sportaša u  odijelu skrojenom po mjeri. Ostavlja izniman vizualni dojam zbog kojeg biste se mogli zapitati „Može li pick-up uistinu izgledati ovako dobro?”

NIJE SVE U IZGLEDU
NIJE SVE U IZGLEDU

Zahvaljujući pouzdanom snažnim izgledom ovaj pick-up ostavlja dojam kao da misli ozbiljno. No Navara spaja terenske sposobnosti i kapacitet vuče s udobnošću limuzine.

DOJMLJIV NA PRVI POGLED
DOJMLJIV NA PRVI POGLED

Robustan, ali elegantan – to je novi Nissan Navara. Profilirani poklopac motora i bočne stranice ostavljaju dojam snage, a kromirani retrovizori, ručke na vratima i prednja maska prepoznatljivi su detalji – kao i aluminijski naplatci te aerodinamični krovni nosači izvedbe s dvostrukom kabinom.

LIGHT SHOW
LIGHT SHOW

Osvijetlite svoj put kao nikada prije uz LED prednja svjetla Navare upotpunjena elegantnim LED dnevnim svjetlima. LED svjetla znače bolje osvjetljenje, duži vijek trajanja i manju potrošnju energije.

PAŽNJA, SPOJLER
PAŽNJA, SPOJLER

Spojler na zadnjem kraju sportski je detalj koji upućuje na poboljšanu aerodinamiku nove Navare. 

NATOVARITE GA

SIGURNO, ZAŠTIĆENO I JEDNOSTAVNO

Novi Nissan Navara osmišljen je za rješavanje teških zadataka i prijevoz teških tereta. Laganija stražnja vrata utovarivanje i istovarivanje čine jednostavnijim. Zahvaljujući Nissanovom revolucionarnom sustavu pričvršćivanja tereta C-kanalima koji omogućuje jednostavno osiguravanje tereta, možete osigurati teret bilo kojeg oblika i veličine uz pomoć tri strane teretnog prostora kamioneta.

sigurno photo
VELIK TERETNI PROSTOR
VELIK TERETNI PROSTOR

Tražite prilagodljivo vozilo koje može sve umjesto vozila koje odlikuje samo radna snaga? Nova Navara s dvostrukom kabinom prvi je pickup nosivosti 1 tone za europsko tržište koji ima stražnji ovjes s pet spona sa spiralnim oprugama za vrhunsku udobnost vožnje     

PRIKLJUČITE SE
PRIKLJUČITE SE

Snaga gdje je trebate i kada je trebate. Nissan Navara raspolaže s tri 12-V utičnice u kabini u koje možete uključiti svjetiljku ili napuniti alate dok radite gdje god se nalazili.

NADMOĆNA SVESTRANOST
NADMOĆNA SVESTRANOST

Oblikovani za što manji otpora zraka, krovni nosači novog Nissana Navara idealni su za sve vrste tereta, od velike prtljage do bicikala. 

TREBA VAM POMOĆ?
TREBA VAM POMOĆ?

Bočne stepenice olakšavaju ulazak i izlazak iz Nissana  Navara te vam služe kao oslonac za stavljanje stvari na krov.

PREMAŠITE OČEKIVANJA

PUTUJTE PRVOM KLASOM SVAKOGA DANA

Izvana je to pick-up s pogonom na četiri točka. Iznutra, Navara više nalikuje luksuznoj limuzini. Opustite se u sjedalima s potporom za leđa nadahnutim putovanjima u svemir. Podesite dvozonski automatski klima-uređaj. Uživajte u ergonomskom dizajnu instrumentne ploče i njezinim materijalima visoke kvalitete. Jeste li promijenili mišljenje o svojim očekivanjima o unutrašnjosti pick-upova?

putujte galerija
 
putujte galerija
 
PROSTOR I UDOBNOST U JEDNOM

Stražnja vrata pune veličine ulazak čine jednostavnim te će čak i najviši putnici biti impresionirani prostorom za glavu i noge. Praktičan prostor za pohranu i držači za čaše, više utičnica od 12 V te niz mogućnosti zabave osiguravaju da čak i najduže putovanje postane užitak. Ako vam je potrebno više prostora za odlaganje, stražnja klupa djeljiva u omjeru 60:40 lako se preklapa i stvara veliki prostor za teret.

UDOBNOST OD PET ZVJEZDICA
UDOBNOST OD PET ZVJEZDICA

Stražnji ventilacijski otvori klima-uređaja osiguravaju udobnost putnicima straga bez obzira na vanjsku temperaturu. Ugao naslona zadnjeg sjedišta povećan je sa 18° na 23° za više udobnosti za putnike straga.

ZASLON DRIVE-ASSIST
ZASLON DRIVE-ASSIST

Informacije koje trebate – od potrošnje goriva do navigacije skretanje po skretanje i pjesama – pronaći ćete odmah pred sobom na zaslonu „Pomoć u vožnji.“ Njegov 3D dizajn znači da sve možete saznati brzo kako bi se mogli usredotočiti na cestu.