NISSAN NAVARA

ZNAČAJKE

OSTANITE POVEZANI, OSJEĆAJTE SE UDOBNO I SIGURNO

SVIJET NADOHVAT RUKE

NISSANCONNECT

Uz NissanConnect** na svako putovanje sa sobom možete ponijeti svoju omiljenu muziku društvene medije i drugo. Vaš telefon i pick-up s pogonom na četiri točka besprijekorno će surađivati putem 7-inčnog dodirnog zaslona u boji.

connect uvodna
DOZVOLA ZA SLUŠANJE

Slušajte što želite i kada želite preko USB ulaza, 3,5-mm priključka ili internetskog radija. Priključite svoj MP3 i upravljajte njime putem audiosustava automobila. Možete čak i spojiti svoj pametni telefon preko Bluetootha za obavljanje poziva bez korištenja ruku te reprodukciju muzike.

INFORMACIJE KOJE TREBATE – ZABAVA KOJU ŽELITE
DIGITALIZIRAJMO SE
DIGITALIZIRAJMO SE

NissanConnect s mobilnim aplikacijama temelji se na tehnologiji koja omogućuje uporabu bez korištenja ruku, vaš pametni telefon i dodirni zaslon kako biste ostali povezani s digitalnim svijetom. Obilje značajki i aplikacija omogućuje slušanje muzike, praćenje društvenih mreža i navigaciju gradom kao da tamo živite.

PRONAĐITE PRAVI PUT
PRONAĐITE PRAVI PUT

Napredni navigacijski sistem u Nissanu Navari radi puno više od samo pokazivanja pravog smjera. S unaprijeđenim prepoznavanjem glasovnih naredbi, ažuriranjima prometa u stvarnom vremenu i informacijama o zanimljivostima – uključujući restorane, hotele, benzinske crpke i bankomate – pruža vam sve što vam je potrebno kako bi svako putovanje bilo užitak.

PRAKTIČNA TEHNOLOGIJA

PAMETNA NAVARA

Pick-up s visokim kvocijentom inteligencije, nova Navara opremljena je praktičnom tehnologijom koja će vas odvesti kamo trebate jednim pritiskom dugmeta, usmjeriti vašu pažnju na cestu te vas povezati sa svijetom i držati na sigurnom. To je uistinu pametno i praktično.

tehnologija photo
VIŠE MOĆI U VAŠIM RUKAMA

Odaberite muziku, obavljajte telefonske pozive, mijenjajte zaslone s informacijama i podesite tempomat – bez micanja ruku s pametnog, kožom obrubljenog upravljača.

SVE ŠTO TREBATE ZNATI, PRED VAŠIM OČIMA

NAPREDNI ZASLON DRIVE-ASSIST

Usmjerite pažnju na cestu dok vas pregledni zaslon u boji Drive Assist na instrumentnoj ploči obavješćuje o svemu što trebate znati – primjerice, koliku ste udaljenost prošli, koliko dugo putujete i koliko ste goriva potrošili.

PRATITE BRZINU

Kako biste maksimalno iskoristili svaku kap goriva, Navara će vam za vrijeme vožnje reći koja je vaša prosječna brzina

driveassist slider
IDITE DO KRAJA

Saznajte kada trebate napraviti stanku. Aktivirajte zaslon udaljenosti puta da biste vidjeli koliko ste prošli i koliko dugo vozite.

driveassist slider
ALAT ZA SMANJENJE POTROŠNJE GORIVA

Zaslon prosječne potrošnje goriva pomaže vam prilagoditi svoj način vožnje za najveću uštedu goriva te prati opće stanje vozila.

driveassist slider
PAMETNI KLJUČ
PAMETNI KLJUČ

Nema više traženja ključeva. S Nissanovom opcijom Pametni ključ i pokretanjem na pritisak gumba možete otključati automobil, pokrenuti motor i krenuti – a ključevi mogu ostati u džepu ili u torbi.

IZDRŽLJIV IZVANA, PROFINJEN IZNUTRA

PROMIJENITE NAČIN RAZMIŠLJANJA

Multilink stražnji ovjes sa spiralnim oprugama za udobniju vožnju, dvozonski automatski klima-uređaj, sjedište vozača nadahnuto putovanjima u svemir – Nissan Navara promijenit će vaše mišljenje o pick-upovima.

SVEMIRSKA UDOBNOST
SVEMIRSKA UDOBNOST

Vozačko i suvozačko sjedište nadahnuti su bestežinskim stanjem astronauta u svemiru. Naslon s potporom za kralježnicu podržava vas od zdjelice do prsa, a sjedište se prilagođava vašim pritisnim točkama. Rezultat je sjedalo koje je nevjerojatno udobno te smanjuje umor.

SAVRŠENE POSTAVKE
SAVRŠENE POSTAVKE

Dvozonski automatski klima-uređaj vozaču i suvozaču omogućuje stvaranje vlastite klime.

HLADNI POVJETARAC – STRAGA I SPRIJEDA
HLADNI POVJETARAC – STRAGA I SPRIJEDA

Zadnji ventilacijski otvori klima-uređaja u inačicama s produženom kabinom i s dvostrukom kabinom puštaju zrak prema putnicima na stražnjoj klupi, zbog čega je svima ugodno bez obzira na vanjsku vrućinu.

JEDNOSTAVNIJI POGLED STRAGA
JEDNOSTAVNIJI POGLED STRAGA

Samozatamnjujući retrovizor smanjuje odbljesak od automobila straga Kako bi vožnja unatrag bila još jednostavnija, stražnja kamera omogućuje vam izravan pogled iza automobila.

NEKA ONO ŠTO JE VANI UĐE UNUTRA
NEKA ONO ŠTO JE VANI UĐE UNUTRA

Ako vam je potreban svjež zrak, samo pritisnite dugme i otvorite klizni stražnji prozor iz udobnosti vozačkog sjedala. A kada je vrijeme uistinu lijepo, možete otvoriti i krovni prozor. 

MULTILINK STRAŽNJI OVJES
MULTILINK STRAŽNJI OVJES

Novi Nissan Navara u izvedbi s dvostrukom kabinom prvi u segmentu pick-upova nosivosti jedne tone za europsko tržište donosi multilink stražnji ovjes sa spiralnim oprugama.  Napredniji od tradicionalnih lisnatih opruga, taj ovjes donosi veću udobnost, nosivost i bolju upravljivost što će se svidjeti svim vozačima.  Veća udobnost vaše vozilo od običnog radnog alata pretvara  u prilagodljivo višefunkcionalno vozilo.

SPREMITE NA SIGURNO MJESTO

BESKRAJAN PROSTOR

Puno prostora za odlaganje važno je za posao i za zabavu. Pronađite mjesto za svoje stvari u bočnim džepovima, prostranom pretincu ispred suvozača ili ispod stražnjeg putničkog sjedala u izvedbama s produljenom kabinom i s dvostrukom kabinom. Duboka središnja konzola pruža više prostora za odlaganje, za sve one bitne stvari koje vozač treba nadohvat ruke.

SKRIVENO OD POGLEDA

Pretinac ispred suvozača velikog kapaciteta dovoljno je velik da sigurno spremite sve svoje osobne stvari, zajedno s onima prijeko potrebnima kao što su svjetiljka, radne rukavice i alat ili kutija prve pomoći.

prostor slider
SVE NA JEDNOM MJESTU

Iznimno veliki džepovi smješteni na vozačevim i suvozačevim vratima nude jednostavan pristup knjigama, fasciklima ili tabletima. Također su savršeno mjesto za odlaganje dodatne boce vode kad vas uhvati žeđ.

prostor slider
OVDJE SE SPREMA RADNI ALAT

Trebate mjesto za držanje alata ili opreme? Skriveni ispod stražnjih sjedala u izvedbama s dvostrukom kabinom ili produljenom kabinom nalaze se dva praktična spremnika.

prostor slider
JE LI NETKO ZA PIĆE?

U Navari nećete morati dugo tražiti držače čaša. Nalaze se pokraj prednjih sjedala te čak i u džepovima na vratima.

prostor slider
POSEGNITE ZA NAOČALAMA

Kada sunce postane prejako, pritisnite otponac na pretincu iznad glave kako biste uzeli sunčane naočale. Dovoljno je velik za sigurno spremanje svih modela naočala.

prostor slider

PAZI NA VAS

FILOZOFIJA NISSAN SAFETY SHIELD

Nissanova filozofija Safety Shield sastavni je dio konstrukcije svakog automobila koji proizvodimo. Taj sistem pazi na vašu Navaru, pomaže vam da se snađete u neočekivanim situacijama i štiti vas u slučaju sudara.

sigurnost photo
LED ZA DODATNU VIDLJIVOST
LED ZA DODATNU VIDLJIVOST

Navarina LED dnevna svijetla puno su više od elegantnog dizajna. Zbog njih je vaše vozilo bolje vidljivo – danju ili noću.

NEKA BUDE SVIJETLO
NEKA BUDE SVIJETLO

Automatski sistem glavnih svjetala danju uključuje dnevna svijetla kada pokrenete motor i automatski uključuje prednja svijetla u lošem osvjetljenju. Ako zaboravite na njih kada stignete na odredište, ona će se sama isključiti –  sa odlaganjem, kako bi vam osvijetlila put do vrata.

POGLEDAJTE IZA SEBE
POGLEDAJTE IZA SEBE

Upotreba panoramskog Around View monitora: manevrisanje i parkiranje na bilo kojem prostoru uz pomoć četri kamere panoramskog monitora koje omogućuju pregled vozila iz ptičje perspektive.

Sistem kočenja u nuždi
Sistem kočenja u nuždi

Sistem kočenja u nuždi signalizira ako osjeti opasnost od sudara sa vozilom ispred i automatski povećava snagu kočenja ako otkrije da je vozač snažno pritisnuo kočnicu.

NE SKREĆITE SA PUTA
NE SKREĆITE SA PUTA

Vehicle Dynamic Contor – sistem za kontrolu stabilnosti – kontroliše vaše upravljanje i kočenje. Ako to uslovi nalažu, smanjiće snagu motora i prikočiti određene točkove kako biste bili sigurni.

PRIJANJANJE U NAJTEŽIM USLOVIMA
PRIJANJANJE U NAJTEŽIM USLOVIMA

Sistem za kontrolu prijanjanja osjeća kada pogonski točak započinje proklizavanje i smanjuje snagu motora ili koči točkove kako bi ponovno uspostavio prianjanje, čime vašoj Navari pruža bolje ležanje na putu čak i na najsnažnijoj poledici.

SIGURNO ZAUSTAVLJANJE
SIGURNO ZAUSTAVLJANJE

Navarin napredni sistem protiv blokiranja točkova prilikom kočenja Navare sprječava blokiranje točkova pri snažnom kočenju pa možete sigurno zaobići prepreku dok kočite.

RASPODJELA SILE KOČENJA
RASPODJELA SILE KOČENJA

Ako vozite težak teret, Navarina elektronska raspodjela sile kočenja čuva vas povećanjem snage kočenja zadnjih točkova.

ZAŠTITA JE DIO SERIJSKE OPREME
ZAŠTITA JE DIO SERIJSKE OPREME

Nissan Navara ima sedam vazdušnih jastuka: prednje vazdušne jastuke, bočne vazdušne jastuke na prednjim sjedištima, bočne vazdušne zavjese za putnike na bočnim sjedištima i vazdušni jastuk za koljena vozača.

SIGURNOST ZAPOČINJE OVDJE
SIGURNOST ZAPOČINJE OVDJE

Pronađite svoju Navaru tačno tamo gdje ste je ostavili. Imobilizator motora sprječava svakoga ko pokuša odvesti vaš automobil ako nema elektronski kodiran ključ.