PERSONALIZACIJA POSVE NOVE NISSAN MICRE

PLAY IT YOUR WAY

Srušite konvencije i pronađite stil koji vam odgovara, iznutra i izvana, zahvaljujući ponudi više od 100 različitih konfiguracija. Pređite mišem preko posve nove Micre kako biste otkrili neke od najupečatljivijih izvedbi i kliknite na vozačeva vrata kako biste mogli uživati u njezinoj nadahnjujućoj unutrašnjosti.

PERSONALIZACIJA VANJSKOG IZGLEDA

Istaknute svoju osobnost

Budite hrabri i samopouzdani. Bezbrojnim kombinacijama za personalizaciju posve nova Nissan Micra omogućuje vam da izrazite svoju osobnost.

UČINITE JE ELEGANTNOM
UČINITE JE ELEGANTNOM

Osmislite jedinstven izgled za svoju novu Nissan Micru odabirom paketa vanjske personalizacije koji će dati boju vašim kućištima retrovizora, bočnim ukrasnim letvicama te profilima prednjih i stražnjih odbojnika.

UČINITE JE EKSKLUZIVNOM
UČINITE JE EKSKLUZIVNOM

Odvedite uređenje vanjskog izgleda korak dalje i odaberite paket vanjske personalizacije PLUS koji donosi ukrasne umetke naplataka u boji.

UČINITE JE UPEČATLJIVOM
UČINITE JE UPEČATLJIVOM

Osmislite dizajn koji će privlačiti poglede paketom vanjske personalizacije ULTIMATE koji ukrasnim umetcima i personaliziranim naplatcima daje još osobniji i upečatljiviji izgled.

IZRAZITE SE ŽARKIM BOJAMA KAROSERIJE

Izdvojite se iz gomile. Od Energy narančaste do Power plave, široka paleta boja nove Micre živopisna je i energična, baš poput vas.

vanjska slider
PRONAĐITE SVOJ SAVRŠEN PAR

Pronađite paket uređenja vanjskog izgleda koji odgovara vašoj osobnosti iz ponude koju čine četiri boje: Metalik crna, krom, metalik narančasta ili metalik plava.

vanjska slider
PERSONALIZACIJA VRHUNSKE IZRADE

Otkrijte premium završnu obradu umetaka karoserije i kontrastnih detalja paketa vanjske personalizacije. Bilo da je riječ o galvaniziranom aluminiju, mat ili sjajnim umetcima, izvedba elemenata vanjske personaliazcije posve nove Micre privući će poglede gdje god se pojavi.

vanjska slider

UNUTRAŠNJA PERSONALIZACIJA

Vaš prostor, vaša pravila

Ovo je vaš prostor. Nagradite se materijalima vrhunske kvalitete, premium detaljima i završnom obradom te osmislite vlastiti doživljaj u unutrašnjosti. Birajte iz bogate ponude nijansi kojima ćete udahnuti dašak privatnosti svojim sjedištima armaturnoj ploči i oblogama vrata te otkrijte na koji način nova MICRA užitak u vožnji odvodi na novu razinu.

unutarnja, slider
 
unutarnja, slider