UPOZNAJ SVOG SAVEZNIKA

UPOZNAJ SVOG SAVEZNIKA

Nova Nissan Micra suradživala je s umjetnicima, muzičarima,TV voditeljima diljem svijeta kako bi osmislila niz zabavnih projekata koji oduzimaju dah i ističu njene najvažnije značajke.

uvodna

Upoznajte originalne suradnike

NOVA NISSAN MICRA & NESTAŠLUCI

Potpuno novu Nissan Micru odlikuju izgled kojim bi vas mogla uvaliti u nevolje i tehnologija kojom bi vas iz njih mogla izvući. Pogledajte što tehnologiju nove Micre čini savršenim suradnikom za svaku pustolovinu u naša tri filma o Inteligentnoj mobilnosti.

nestašluci, slika
UPOZNAJ SVOG SAVEZNIKA
UPOZNAJ SVOG SAVEZNIKA
KRALJEVI STAZE
KRALJEVI STAZE
OBRAČUN U KVARTU
Obračun u kvartu

Upoznajte glavne likove

Likovi u filmu o potpuno novoj Nissan Micri isti su kao sam automobil: uvijek traže nove načine da upadnu u nevolje...

Naš neustrašivi dvojac zvijezde su našeg filma. Uvijek su u bijegu. Kad god su zajedno, možete očekivati nevolje. Nevolje najbolje vrste.

Naši kuglači ovime se ne bave zbog slave. Samo vole očitati lekciju profesionalcima koji igru shvaćaju preozbiljno.

Morate biti prilično snažni da biste odnijeli pobjedu na rolama. No, nešto je našoj djevojci dalo dodatno samopouzdanje da se suoči s kaosom...

Možda ste prava zvijer kad je riječ o trčanju po vrućini. No to ne znači da ćete nadmudriti našeg lika u utrci usred ničeg. Ima asa u rukavu, ili, bolje rečeno, u torbi...

Upoznajte dizajnere

NISSAN MICRA & TVORNICA

U suradnji s našim obožavateljima na Facebooku i protagonistima jedinstvene serije Trgovci automobilima osmislili smo zabavan i interaktivan način da prikažemo nebrojene mogućnosti personalizacije potpuno nove Nissan Micre.

tvornica slider
 
tvornica slider
 
tvornica slider
 
tvornica slider
 
Micra osmišljena na društvenim mrežama

Ima li boljeg načina da pokažemo nevjerojatno bogatu ponudu za personalizaciju potpuno nove Nissan Micre nego da pozovemo svoje obožavatelje na Facebooku da osmisle baš svoju posebnu Micru? Iz naše tvornice u Francuskoj emitirali smo Facebook Live videa koje su prezentirali protagonisti TV serije Trgovci automobilima i pozvali obožavatelje da glasuju za svoju omiljenu boju karoserije i unutrašnjosti te detalje za personalizaciju vanjskog izgleda. Rezultat? Micra koju su personalizirali ljudi.

TVORNICA

Stupite iza kulisa našeg suvremenog pogona za personalizaciju. Pogledajte kako nastaje potpuno nova Nissan Micra.

Upoznajte genijalnog crtača

Nova Nissan Micra & Stephen Wiltshire

Izgled potpuno nove Nissan Micre iskorak su od uobičajenog, no je li dovoljno upečatljiva da je upamtite za samo 60 sekundi? Crtač Stephen Wiltshire učinio je upravo to u filmu Drawn at First Sight, nacrtavši automobil prema pamćenju u virtualnoj stvarnosti uporabom Google Tilt Brusha, alata kojim se nikad prije nije koristio.

Stephenov prekrasan crtež u 3D, stvoren u virtualnoj stvarnosti uporabom Google Tilt Brusha, možete pogledati ovdje. Rotirajte potpuno novu Nissan Micru na svojem zaslonu i pogledajte njegovo originalno umjetničko djelo iz svih kuteva.

Stephen Wiltshire umjetnik je poznat diljem svijeta, na glasu zbog svoje iznimne sposobnosti stvaranja detaljnih crteža prema pamćenju.

INSPIRATIVAN DIZAJN

Nova Nissan Micra & Fubiz

Dizajn i ključne značajke nove Nissan Micra inspirirale su čitav niz umjetnika za stvaranje jedinstvenih umjetničkih djela, predstavljenih na web stranici Fubiza.

PLAY IT YOUR WAY

NOVA NISSAN MICRA & TJEDAN DIZAJNA ZAGREB #TDZG

Nissan je na Tjednu dizajna Zagreb od 9. do 14. svibnja zagrebačkoj publici po prvi puta predstavio posve novu Micru. U suradnji s HTC-om kroz nagradni natječaj #PlayItYourWay posjetiteljima je omogućeno da dizajniraju svoju Nissan Micru uz pomoć inovativnog sustava virtualne stvarnosti HTC ViveTM i aplikacije Tilt Brush by Google.

Korištenjem povezane VR kacige i dvaju kontrolera sistema HTC ViveTM, omogućeno je trodimenzionalno personaliziranje nove Nissan Micru, koristeći čak i nezamislive materijale kao što su vatra, snijeg i zvijezde.