Uvodna

INDIVIDUALNO UŽIVANJE U GLAZBI

AUDIOSUSTAV BOSE PERSONAL

Sa šest zvučnika od kojih su dva ugrađena u vozačev naslon za glavu, ekskluzivni audiosustav Bose omogućuje personalizirano slušanje muzike na vozačevu sjedištu, ekskluzivno u posve novoj Micri. Sa zvukom visoke rezolucije od 360°, predstavlja najboljeg partnera za ljubitelje muzike.

POZORNICA U PREDNJEM DIJELU
POZORNICA U PREDNJEM DIJELU

Sami u automobilu? Prilagodite iskustvo slušanja muzike trenutku s pomoću inovativnog sustava koji omogućuje podešavanje doživljaja zvuka.

VIŠE ZVUKA IZ SVIH SMJEROVA
VIŠE ZVUKA IZ SVIH SMJEROVA

Proširite prostorni dojam zvuka za dublji i bogatiji doživljaj slušanja.

URONITE U ZVUK
URONITE U ZVUK

Odaberite najbolje. Proširite pozornicu i uživajte u 360 stupnjeva zvuka: prostran i bogat zvuk koji vas okružuje sa svih strana.

OSTANITE POVEZANI

NISSAN DISPLAY AUDIO S FUNKCIJOM CARPLAY

Apple Carplay*, dostupan sa sustavom NissanConnect**. Display Audio sa 7-inčnim dodirnim zaslonom, nudi pametniji i sigurniji način uporabe Vašeg iPhonea. Priključite ga za prikaz navigacije do odredišta, pozivanje, slanje i primanje poruka te pristup omiljenoj muzici i aplikacijama, a da pritom ne odvraćate pogled s ceste.

*Povezivanje sa sustavom CarPlay moguće je samo s pomoću USB-kabela. CarPlay je funkcija koju pruža društvo Apple Inc. i možda nije podržana na vašoj lokaciji. Posjetite stranicu www.apple.com kako biste provjerili njezinu dostupnost u svojoj zemlji. Trajanje besplatnog opcijskog paketa NissanConnect je dvije godine. NissanConnect nije dostupan na BiH jeziku.

carplay slider
OSTANITE NA PRAVOM PUTU

Iskoristite prednosti usluge Apple Maps kako biste stigli na svoje odredište. Zahvaljujući navigacijskim uputama u stvarnom vremenu, preglednom sučelju i brojnim korisnim prijedlozima koji će vam uštedjeti vrijeme, moći ćete otkriti mnogo više.

carplay slider
OBAVITE POZIV

Otvorite telefon na zaslonu vaše Micre i pronađite sve svoje kontakte, pozive i govorne poruke. Ništa ne može biti jednostavnije.

carplay slider
POŠALJITE PORUKU

Aktivirajte Siri pritiskom na dugme za aktivaciju glasovnih naredbi na upravljaču i uživajte u još jednostavnijoj i sigurnijoj komunikaciji.

carplay slider
PREPUSTITE SE MUZICI

Sva vam je muzika dostupna nadohvat ruku – a možete i reći Siri što biste željeli slušati. Odaberite nešto iz svoje muzičke kolekcije, podcastova ili digitalnog radija, ili odaberite zabavne sadržaje s pomoću svojih omiljenih aplikacija.

UŽIVAJTE U VOŽNJI

MULTIMEDIJSKI SUSTAVI POTPUNO NOVE NISSAN MICRE

Slušajte muziku, odaberite rutu i ostanite povezani. Zahvaljujući 7-inčnom dodirnom zaslonu i potpunoj integraciji s pametnim telefonom, Nissanovi navigacijski i audiosustavi nove generacije i najobičniju će vožnju pretvoriti u ugodno iskustvo. **

Connect photo

PRŠTI SAMOPOUZDANJEM

NISSANOVA INTELIGENTNA MOBILNOST

Kao da istovremeno imate treće oko i šesto čulo, Nissanova inteligentna mobilnost puni vas samopouzdanjem na cesti. Pomaže vam nadzirati vaše vozilo i okolinu, predvidjeti nepredvidive situacije i da zaštitite sebe i svoje putnike od neizbježnih situacija.

Mobilnost photo
mobilnost slider
Inteligentni sistem upozorenja i korekcije izlaska iz voznog traka

Izravnajte se! Ovaj će vas sistem upozoriti vizualnim i zvučnim signalima ili će vam pomoći ispravljanjem upravljača i laganim kočenjem kako bi vas vratio u pravi trak ako nehotice počnete izlaziti iz traka.

mobilnost slider
Inteligentni sistem za kočenje u nuždi

Taj unaprijeđeni sistem neprestano prati sav promet ispred vas, uključujući pješake, te vas upozorava i lagano ili, prema potrebi, snažno koči ako prepozna opasnost od sudara.

mobilnost slider
PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Poštujte ograničenja brzine zahvaljujući automatskom prepoznavanju prometnih znakova i svim informacijama o vožnji.

mobilnost slider
Inteligentni nadzor mrtvog kuta

Sistem neprestano prati sav promet oko vas i upozorava vas na vozila u mrtvom uglu s obje strane automobila.

mobilnost slider
Prepoznavanje objekata u pokretu prilikom vožnje unatrag

Pažnja! Bit ćete upozoreni ako se nešto ili netko neočekivano kreće iza vas.

mobilnost slider
Inteligentno upravljanje dugim svjetlima

Vidite više u bilo koje doba noći. Sistem uključuje duga svjetla čim otkrije da su vam potrebna i privremeno ih obara ako prepozna da iz suprotnog smjera nadolazi vozilo.

ČAK JE I PARKIRANJE UŽITAK

Inteligentni Around-View Monitor 360⁰

Inteligentni Around View Monitor potpuno nove Nissan Micre, jedinstveni sistem u klasi, s pomoću četiriju kamera parkiranje i upravljanje pri niskim brzinama čini dječjom igrom. Sistem prikazuje virtualni pogled na okolinu vozila iz ptičje perspektive kako bi manevriranje učinio jednostavnijim. Podijeljeni ekran omogućuje vam pogled izbliza na prednji, bočni i stražnji kraj automobila.

AVM 360 photo

SVE POD KONTROLOM

Kad vozite naprijed, ekran prikazuje prednji pogled i ptičju perspektivu pa znate koliko se točno trebate pomaknuti. (2)ČUVAJTE KOTAČE

Kad vozite naprijed ili unatrag, pritisnite gumb kamere za bočni pogled. To je velika pomoć u procjeni udaljenosti od rubnika. (1) (3)SVJESTAN OKOLINE

Kad vozite unatrag, ekran prikazuje ono što je neposredno iza vas, a pogled odozgo pruža pregled čitave okoline. (4)

NISSANOV NAPREDNI DRIVE ASSIST ZASLON

Drive assist photo

Osmišljen da smanji ometanje i omogući vam da se prepustite užitku putovanja, napredni Drive Assist nove Micre donosi vam sve potrebne informacije na 5-inčnom TFT zaslonu visoke razlučivosti. U stvarnom vremenu prikazuje informacije kao što su potrošnja goriva, upute navigacijskog sistema, upozorenja sistema za pomoć u vožnji, muziku ili komunikacije. Sve je dostupno već na prvi pogled, u samom središtu instrumentne ploče.

OSTANITE HLADNE GLAVE
OSTANITE HLADNE GLAVE

Automatski klima-uređaj potpuno nove Micre prilagođava temperaturu kako biste u svakom trenutku ostali hladne glave i uživali u potpunoj udobnosti.

ULAZAK U AUTOMOBIL BEZ KLJUČA
ULAZAK U AUTOMOBIL BEZ KLJUČA

Otključajte i zaključajte svoju potpuno novu Micru bez vađenja Inteligentnog ključa iz džepa ili torbe.

POVEĆAJTE SVOJE KAPACITETE

PRETINCI ZA ODLAGANJE NOVE MICRE

Potpuno nova Nissan Micra iznimno je prostrana. Zahvaljujući pametno osmišljenim pretincima za odlaganje i iznenađujuće prostranom prtljažniku obujma 300 l, sami možete odrediti svoje granice.

Prostornost photo
TROSTRANO RJEŠENJE

Nova Nissan Micra iznimno je prostrana. Zahvaljujući pametno osmišljenim pretincima za odlaganje i iznenađujuće prostranom prtljažniku kapaciteta 300 l, sami možete odrediti svoje granice.

JESTE LI ZA ČAJ?
JESTE LI ZA ČAJ?

Zahvaljujući brojnim držačima čaša u središnjoj konzoli, možete organizirati pravu čajanku. Vrlo praktično.

SVE NA JEDNOM MJESTU
SVE NA JEDNOM MJESTU

Sve svoje papire, punjače i druge osobne predmete možete držati na jednom mjestu. U veliki pretinac za rukavice potpuno nove Micre kapaciteta 10 litara možete smjestiti čak i bocu kapaciteta dvije litre!

PAMETNA IDEJA
PAMETNA IDEJA

Svoj mobilni uređaj možete držati u posebnom držaču za telefon. On je opremljen i USB priključkom, 12-V električnom utičnicom i praktičnim ambijentalnim osvjetljenjem: jer detalji su važni.

**NissanConnect nije dostupan na hrvatskom jeziku. Podržava sljedeće jezike: engleski, francuski, njemački, talijanski, španjolski, nizozemski, portugalski, turski, ruski, ukrajinski, danski, švedski,
finski, poljski, slovački, češki, madžarski, grčki. Provjerite Pravne obavijesti i zaštita privatnosti.