ELEKTRIFICIRANI ULTIMATIVNI CROSSOVER
NISSAN QASHQAI

VANJSKI DIZAJN

Superevolucija

Qashqai je 2007. pokrenuo segment crossovera spojem kompaktnih dimenzija automobila kompaktne klase i praktičnosti SUV-a. A sada je vrijeme da upoznate posve novi Nissan Qashqai. Odvažnim stavom, oštrim LED svjetlima i impozantnim 20-inčnim aluminijskim naplatcima te aerodinamičnom kompaktnom karoserijom, Qashqai još jednom predstavlja novu viziju svojeg segmenta.

POGLEDAJTE IZBLIZA
Vanjski dizajn
Vanjski dizajn
Vanjski dizajn
Vanjski dizajn
Unutrašnjost i prtljažnik

UNUTRAŠNJOST I PRTLJAŽNIK

Čak su i njegove praktične značajke privlačne

Presvlake u kombinaciji premium kože i masažno vozačevo i suvozačevo sjedalo oduzimaju dah. Veći prtljažnik s brojnim mogućnostima komfiguracije prostora zasigurno će vas osvojiti. Jednom kad se uvjerite u prostranost putničkog prostora, teško ćete mu odoljeti.

OTKRIJTE VIŠE
Boje i dimenzije

BOJE I DIMENZIJE

Boje i dimenzije

Prilagodite Qashqai svojem ukusu zahvaljujući bogatoj ponudi boja karoserije, uključujući dvobojne kombinacije koje ističu coupéovske linije. Jer Qashqai nije stvoren da se stopi s masom.

OTKRIJTE VIŠE
Motori

MOTORI

Pametna snaga koja će vas odvesti u budućnost

Prepustite se neusporedivom užitku u vožnji uz dva nova motora. Qashqaijev novi blagi hibrid smanjuje potrošnju i emisije CO2 isporukom dodatnog okretnog momenta i duljim radom sustava stop/start. Qashqai e-POWER⁽³⁾ spaja tehnologiju električnih vozila s praktičnošću i pouzdanošću benzinskog motora kako bi ponudio trenutačno ubrzanje i najuglađenije vozne osobine, a vožnju učinio gotovo nečujnom.

OTKRIJTE VIŠE

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Napredna tehnologija pruža pomoć kad vam je potrebna

Nissanova inteligentna mobilnost⁽¹⁾ čini svaku vašu vožnju još sigurnijom i povezanijom. Bit ćete svjesniji svoje okoline i pomoći će vam u vožnji kad vam to bude potrebno.

OTKRIJTE VIŠE

POVEZIVOST

Povežite se sa svijetom koji vas okružuje

Uz značajke povezivanja čitav vam je svijet nadohvat ruke. Napredni sustav povezivanja s pametnim telefonom i bežično punjenje sve čine jednostavnijim.

OTKRIJTE VIŠE

VERZIJE I SPECIFIKACIJE

Razine opreme novog Qashqaija ⁽⁵⁾

Novi Qashqai hibridni je SUV novih dimenzija, dizajna i s obiljem novih tehnologija. Pobliže se upoznajte s tehnologijama novog Nissana QASHQAI i odaberite pravu razinu opreme za sebe.

DODATNA OPREMA

Otkrijte svoj stil

Izgledajte elegantnije, činite više. Inovativan dizajn i praktična dodatna oprema čine vaš Qashqai savršenim suputnikom za krstarenje gradom ili obiteljski izlet.

OTKRIJTE VIŠE

Osmislite svoj savršeni Qashqai

Odaberite najbolju kombinaciju za sebe iz bogate palete boja i opreme. Jer Qashqai nije stvoren da se stopi s masom.

ZATRAŽITE PONUDU
Osmislite svoj savršeni Qashqai

(1) Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, obratite se Nissanovu koncesionaru ili pogledajte ovdje.

(2) ProPILOT je dostupan samo u određenim inačicama. Funkcija ProPILOT napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT je namijenjen samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno, prilagodi brzinu uvjetima na cesti i bude spreman preuzeti nadzor nad vozilom u bilo kojem trenutku.

(3) e-POWER će biti dostupan od proljeća 2022. 

(4) Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je imati korisnički račun NissanConnect te se registrirati ili prijaviti na NissanConnect s pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom.

Za korištenje usluga Amazon Alexa® i Google Assistant™ korisnici će morati otvoriti Amazon ili Google™ račun. Amazon, Alexa i druge povezane marke zaštitni su znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica. Dostupnost usluga ovisi o zemlji.

(5) Popis opreme je neobvezujuć i informativan. Za detaljnije informacije opremi obratite se ovlaštenom Nissan koncesionaru.

Prikazane slike i opisi samo su ilustracija. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namijenjeno hrvatskom tržištu te ne prikazuju određen model, paket opreme ili posebnu ponudu. Ovisno o inačici, značajke su dostupne serijski ili uz nadoplatu.